tiistai 1. maaliskuuta 2016

Vihdoinkin sutinaa viikonloppuihin:)

No, niin, nyt oli puuhaa viikonlopulle melkein niinkun aamusta iltaa. Olipas piristävää:)

Lauantaina oli meidän osalta viimeinen vauvauinti. Olihan se haikeaa, vaikka toisaalta myös kiva kun voidaan taas pitkästä aikaa alkaa lauantaisin jotain tekemäänkin. Uinnit ku olivat aina juuri ennen lounasta, sopivasti ennen L:n päiväunia. Hyvä sinäänsä, mutta ei aamun muutamassa vapaassa tunnissa pitkälle pötkitty..

Uinnin jälkeen valmistauduttiinkin sitten vastaan ottamaan oma, opa ja kummit vastaan. L nukkukin onneksi kahden tunnin voima-unet, tulivat tarpeeseen... Taisin ottaa aika paljon kameralla kuvia, joten ne eivät tähän hätään tänne ehdi. Synttärisankarille tein muffinsseja, johon tietysti tökättiin yksi kynttilä, puhallus ei vielä onnistunut... Mutta muffinsi ja mango palat maistuivat:) meille isommille kanssa juhlioille oli tarjolla appelsiini-suklaa piirakkaa, jonka ohjeen bongasin leivotaan lehdestä.. C sanoi, että voisin tehdä jotain muuta kun täytekakkua tms. Aluksi suostuin vähän pitkin kynsin, mutta eihän tuo lapsonenkaan vielä osaa kakkua kaivata, niin tyydyin leipomaan piirakkaa.. Ensi vuonna sitten kakkua kaikille, jos vaikka tämäkin äiti heltyis antamaan sokeria lapselleen, mal luege.....


Koristeluakin oisin halunnut harrastaa vähän enemmän, mutta kuten tuossa kakkuasiassa jo todettiin, eipä sitä synttärisankari olisi osannut kaivata.. Ilmapallot osottautuivat todelliseksi hitiksi! Vaikka mua vähän hirvittikin :D 

Leevi tykkäsi pakettien avaamisesta ja tällä kertaa myös niiden sisältökin kiinnosti. Mua melkein jo alko hirvittämään missä sitä vuosien päästä ollaan jos joka synttäreillä tulee noin paljon lahjoja.....hhe.

Kun lauantain juhlista selvittiin, lähettiin sunnuntai aamusta C:n kanssa kahestaan luistelemaan, L meni viihdyttämään omaa ja opaa :D oli kyllä ihan piristävää käydä reippailemassa kahdestaan, kahden vuoden tauon jälkeen pysyin jopa hyvin pystyssä luistimilla :)

Iltapäivällä meille tulikin kaverit kahvittelemaan. Näin rattoisasti meidän viikonloppu siis meni :)

Tämä viikko näyttää sään puolesta aika ankealle, sadetta vettä/lunta/räntää luvassa joka päivä.. Eilen käytiiin ikeassa, huomenna karkaan L:n kanssa kaverin luo "mammailemaan", iltapäivällä onkin L:n yksivuotistarkastus lastenlääkärillä. Katotaan mitä siellä sanotaan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti