keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Vauhdikkaat pääsiäis-kuulumiset

Tälle meidän pääsiäinen näytti, vaan vauhti viivat puuttuu! 

Vauhtia riitti monessakin mielessä, oli mielekästä ohjelmaa, nähtiin kavereita ja kun ohjelmaa ei ollu niin pieni-mies järkkäsi sitä kotona. Kummilta joululahjaksi saatu kävely-kärry, tai kuten C sen nimesi:vauva rollaattori, on ollu tosi pop! Nyt pysyy jo tasapaino jos vanhemmat uskaltaa päästää irti. Ohjausta pitää vähän vielä harjotella ja älytä ettei seinien läpi voi ajaa vaikka kuinka kaasuttelis :D Vielä ei siis kävellä yksin, vaan kalusteita pitkin. Eihän tässä mikää kiire ole, mutta kun menee n. 5päivässä housut puhki kun kävellään polvillaan, niin kieltämättä käy mielessä jos muutamat housut säästyis kävelyn opittua..



Niin sitä pääsiäistä! Käytiin kaverin synttäreillä, ihan kahestaa. Käytiin kävelyllä St. Gallenissa, nautittiin kelistä ja juniori pääs kummin luo pomppimaan sohvalle ja meille oli kakkua tarjolla. Me viel kaverin kanssa la päivänä vitsailtiin miehille, että ne jää kotii illaks ja myö lähetää keskustaa. Molemmat miehet totes että senkus meette. Eihän sen uhon jälkeen auttanut kun lähteä illaksi kaupungille:D oli kyllä oikein piristävää, vaikka seuraavana aamuna väsyttikin.. Sunnuntaina tuli meidän naapurissa asuvat kaverit brunssille, siinähän se puol päivää vierähtikin.. Maanantaina oli ilo mennä c:n vanhemmille syömään ja päivää viettämään.. Oltais haluttu käydä uimassa aamusta, mutta kiitos-hampaiden ja lievän lämmön päätettii pysyä kotosalla. Ihan hyvä näin. C nimittäin oli ma iltana aika kipeen olonen ja jäikin viel ti kotiin sairastelemaan.. Mä nyt pitelen sormiani ja varpaitani pystyssä ja ristissä etten tulis kipeeks ennen perjantaita.....

Pitihän se kummin tytön auto kojeajaa;)

Mutta siis, saatiin viettää oikein mukavaa aikaa perheenä, iha kahestaan ja vähän yksinkin. Akut tuli ladattua ja yhteinen "pikku loma" teki meille kaikille oikein hyvää. Miks pääsiäistä ei voitais juhlia vähä useemminkin....?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti