maanantai 21. maaliskuuta 2016

Pää täynnä ajatuksia, matkasuunnitelmia ja haaveita raeruohosta..

Tänne tuli vihdoinkin kevät! Tai ainakin pariin päivän ajaksi.. Kyllä se on kumma miten mieli latautui viime viikon lopulla kun sai käydä rataslenkeillä silmät kiinni auringosta nauttien ja haaveillen.
Lisäksi viime la oli ohjelmassa myös irtiottoja, näitä mun ja kaverin villiäkin villempiä naisten reissuja:D kohteena oli zürich, suomalaisten kevättori ja kaupungilla hengailua ja lounasta.. Keli helli edelleenkin ja olihan se vapauttava tunne lähtee johonkin ihan vaan Juuliana, ei äitinä, joka miettii jo seuraavaa vaipan vaihtoa ja sitä, miten tuo pikku piltti viihtyy matkalla. Miehet jäi kotiin ja päivä oli mennyt paremmin kuin hyvin, kitinä alkoi tietysti vasta äidin tultua kotiin;) mitä tuolta reissulta sitten tarttui mukaan? ..niih..no tuplapatukka, lastenvaatteita, pannunalusia ja rairuohoa; joka mun piti laittaa itämään kunnes huomasin ettei meil oo multaa. Se siitä.ensi vuonna sitten... Tää on tää perus kun lähtee "shoppaamaan", löytyy vaikka mitä lapselle, ehkä miehellekkin.. Mut itelleen harvoin mitään löytää ku ettimällä lähtee ettimään.. Noh, kotona oli ruokakin maistunu:

Sunnuntaina nautittiin vaan kelistä ja vapaapäivästä, teki hyvää:)
Ton päivän reissun jälkeen alkoi ajatukset suuntautumaan huhtikuun alkuun. Silloin on luvassa kokonainen "naisten viikonloppu", saas nähä kuinka äijän (siis minun) käy..treffataa kaverin kanssa "puoli matkassa", tai siis.. Dublinissa. On kyl kivaa, jännää, vähä pelottavaakin, mutta ennen kaikkea ajatus tuntuu tosi rentouttavalle. Eniten iloitsen siitä että meillä on sillon kokonainen viikonloppu aikaa parantaa maailmaa, ilman häiriötekijöitä.
Tässä vielä parit kuvat juniorin ekalta eläintarha reissulta:
 
Mukavaa viikkoa teille:)

1 kommentti:

  1. Hah..täällä meinas käydä samoin kun ostin rairuohon siemeniä,kunnes sain vinkin,että kasvaa myös ihan talouspaperilla,eli multaa ei tarvii!(niksi pirkka)Ja hyvin toimii-eiku ruohot kasvamaan ;) ps.Söpö Leevi ♡

    VastaaPoista