tiistai 12. huhtikuuta 2016

Dublin

No niiin, se hamaassa tulevaisuudessa oleva päivä koitti: tämä äiti lähti yksin reissuun. Tai no, enhän mä yksin kohteessa ollut. Sovittiin mun kaverin kanssa viikonlopun mittaset treffit, väliaika kotoa, Dubliniin. Vielä Zürichin kentälle asti mietin, että mitä mä oikein ajattelin reissuani varatessani... Mutta koneen laskeuduttua sitä alettiin vaan vaihtelemaan kuulumisia ja keskittymään kahden suuntavaistottoman naisen voimin hotellin löytymiseen.



Viikonloppu meni paremmin kuin hyvin. En olisi etukäteen ikinä uskonut pystyväni rentoutumaan niin hyvin. Tottakai kotijoukot oli mielessä, mutta pystyi keskittymään ja nauttimaan muustakin. Kelit eivät varsinaisesti meitä hellineet, mutta täytyy sanoa etteivät kyllä niin pahasti haitanneetkaan ku oltiin aateltu. Ekana päivänä kierreltiin vaa kaupunkin ympäriinsä ja käytiin tietty pubissa syömässä. Tokana päivänä yllätyttiin hyvinkin vaarallisen halvasta shoppailuympäristöstä.


Sanoisinko että karmivin kahvila ikinä. Sijaitsi kirkon hautaholvien vieressä......


Pitihän sitä illalla yksi pubikin testata. Oli kyllä tosi tunnelmallista, liva musiikkia. Mutta älkää vaa saako väärää kuvaa meidän viikonlopun villeydestä:D taidettiin olla aina viimeistään kymmeneltä nukkumassa.erh.


Tokana päivänä eksyttiin yhteen tosi sympaattiseen kahvilaan, oli kyllä paikka just mun makuun <3

Viikonloppu meni tosi äkkiä. Oli tosi kiva päästä viettämään aikaa vaan näin, naisten kesken, eikä äitien kesken;) nautin myös todella paljon yksin lentämisestä! Luin kirjaa koko lennot, ei tarvinnut viihdyttää ketään tai huokailla kauanko lentoa on vielä jäljellä. Saas nähä miten mun sit toukokuussa käy.. Mutta oli kyllä myös oikein ihana palata kotiin ja nähdä että miehillä oli kaikki hyvin. Leeviähän kiinnosti enemmän mun juna kun sieltä tullut äiti :D ja kotiin tulluttua matkalaukullekkin löytyi heti käyttöö..


Puhuttiin kaverin kanssa että nämä irtiottoreissut voisivat tulla tavaksi, jos sitä jo kahen kolmen vuoden päästä uudestaan :D




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti