perjantai 19. helmikuuta 2016

Valmiina kesään!

Sarjassamme elämän tärkeimmät kirjoitukset:D mutta, vihdoin sain aikaiseksi tilattua Leeville parit vaatteet. Päätarve oli kunnon hupparille, kevättä ja kylmää(suomen) kesää varten:D löysin tollasen kivan ja vielä kääntö käytettävän mallin. Mukaan tarttui myös parit t-paidat ja shortsit. Nyt puuttuu vaa auringonpaiste ja kesäkelit! Tällähetkellä ulkona satelee lunta, että kesäkelejä odotellessa....




No jos tää kesän odotuksen johdosta saatais vihdoin c:n kanssa aikaseks varattua meidän syksyn häämatka.. Kohde on melkein selvillä, johonki kreikan saarille, rhodos ja kreeta taitaa olla ne vikat finalistit.. Kaukaisemmat kohteet tippu listalta ku mietittiin lentoaikoija.. Etelä Ranska pysy aika pitkää kisassa mukana, mutta todettii loman olevan rennompi ku lennetää kohteeseen sen sijaan että ajeltais autolla ympäriinsä. Noita automatkoja voi sit tehä myöhemminkin.. Vielä kun löydettäis noista tuhansista hotelleista se meidän mesta.. Jollain asteell pitäs olla lapsi ystävällinen, että juniorikin viihtyy, mutta tarkotuksena ei kuitenkaa oo viettää lomaa missään Bamse-paratiisissa.... Saas nähä mihin päädytään..

Lopuksi vielä todistusaineistoa maailman kahdeksannesta ihmeestä: Leevi nukku olkkarin lattialla :D
Nukahti kylläkin mun kainaloon, mutta siis silti meidän duracell-perheessä ennen näkemätön ilmiö. Totesinkin tän olevan yhtä todennäköistä kuin seitsemän oikein lotossa...minkä jälkeen mietin pitäiskö lotota..?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti