sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Syysterveiset

Syysterkkuja täältä meiän suunnilta :)

Nyt on jokainenkin meistä saanut kunnian sairastaa syysflunssan.. Toivon, että Chris oli nyt sit se perheen viimeinen sairastaja, eikä mitään uusintakierroksia ole luvassa.. Mutta muuten siis meille kuuluu oikein hyvää, vaikka joku onkin ollut melkein aina sairaana ja Leevillä ollut muutamat bile-yöt.. 

Mä pääsin vihdoin eilen, lauantaina ekaa kertaa altaaseen Leevin kanssa vauvauinnissa :) Oli kyllä tosi mukavaa! Vaikka on ollut ilo seurata touhua altaan reunaltakin, mutta oli kyllä kiva päästä altaaseen Leevin kanssa. Kokeiltiin ekaa kertaa myös luokse sukellusta, Leevi hurjapää sukelsi vajaa 2m pinnan alla mun luokse. Eikä muakaan enää hirvittänyt tuo sukellustouhu silleen kun ekalla kerralla..

Ollaan myös vähä muuttohommia ja siitä seuraavia sisustus uusintoja päästy miettimään.. Sohva ois jo tilauksessa, ja pari muutakin mööpeliä on jo vilkaistu sivusilmällä.. Kyl molemmat ootetaa, että päästään uuteen kotiin ja kotiutumaan Herisauhun :) Nyt oon koittanut nauttia vielä kaupungin läheisyydestä ja ollaan muutamaan kertaan kävelty vaunuilla keskustaan :) Noh, onhan meil sit se Herisaun keskusta ihan lähellä, mutta se on enempi sellai kylä-keskusta. Mutta siis juuri sellasta paikkaa mihin me haluttiinkin hakeutua asumaan :)

Uskaltauduttiin tänään viel sunnuntai myyntiin Ikeaan. Mentiin jo aamusta aikaseen, tässä alhaalla vielä kuva ikean reissuun väsähteneestä :

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti