keskiviikko 16. syyskuuta 2015

Meidän keskiviikko

Tarkoitus oli tehdä juttu meidän normaalista päivästä, mutta päivän kuluessa huomasin päivän olevan kaikkea muuta kuin normaali meidän päivä :D Noh.. tämä on aika tuttua puuhaa.. Mutta täältä pesee..

06:30 Leevi herää.. Ensimmäinen ajatus, voi ei nukahdathan vielä.. Ei me ennen seitsemää voida nousta, muuten ei jakseta leikkiä ja hoitaa aamupuuhia.. Yritys..maitoa Leeville, onhan se vähän flunssainen, raukan nenätukossa, jos tuo tuosta vielä nukahtaisi..

8:15 Leevi herää taas.. mun ajatus..toivottavasti kello olis eden puoli kahdeksan. Katson puhelimen kelloa, jo yli kahdeksan! riemuvoitto! Nappaan tukkoista nenäänsä valittavan leevin syliin, että pääsee pystyasentoon.. Poikkeuksellisesti päätän laittaa Leevin sitteriin, jotta saa olla pystymmässä ja nenäkin aukeais vähän..

9.00 Aamupala syöty. Join ensimmäisen kahvin tällä viikolla, taidan selvitä pikku hiljaa tästä flunssa monsterista.. Leeville aamupuuroa ja sehän maistui :)



Laitoin Leevin siniselle matolle siksi aikaa kun hoitelin parit käytännön asiat ja valmistelin meitä aamulenkille. Ei se vielä ryömiä osaa, mutta jotenkin se hitaasti siirtyy hallitsemattomasti paikasta toiseen. Löysi Chrisin likasukat lattialta ja aikoi imeä niitä haltioissaan.. oisi tehnyt mieli ottaa kuva.. Mutta iski julma-äiti-olo, joten otin hikisukat pois ja pojan syliin <3

10:00 Aamulenkillä. Tuli taas pakattua vaatetta itelleen ja Leeville vähä reippaasti.. Lämpötila olikin aika lämpöinen, vaikka kuinka koitin mittaria kuikuilla. Käväistään kaupassa ostamassa parit ruokajutut. Leevi nukahtaa vähän ennen kotiin saapumista.
11:30 Leevi herää parveketorkuiltaan, me aloitetaan kokkailut..

11:50 Chris tuleekin aikaisemmin lounaalle, ehtii antamaan Leeville loput soseista ja minä koitan saada keittiötä vähän puhtaammaksi. Sitten syödään. Chrisillä on jo kiire töihin, annetaan Leeville nenätipat, sen maailma kaatuu.. vähän maitoa lohduksi ja sitten leikitään..
13:00 Leevin normaali päiväuni aika, mutta onkin hyvin pirteän oloinen.. Minä päätän siivota ja Leevi vahtii siivousta työnjohtajan tuolilta Ernst-monster kainalossaan. Ihmeiden ihme, työnjohtajan kärsivällisyys riittää jopa pölynpyyhintä vaiheeseen asti.

13:45 Aika päiväunien. Leeviä harmittaa. Itkettää. Pistän flunssan piikkiin, sillä yleensä meidän päikkärit luontuu pienemmillä mielenosoituksilla..

14:00 Leevi nukahtaa.. Minä hiippailen hiljaa pois. Juon kupin teetä, vaikka kahviakin olis tehnyt mieli, luen jotain mainosroska lehtiä. Innostun hyvästä olostani ja alan pestä vessoja, Leevi herää.

15:30 Välipala aika, puolta tuntia myöhässä, kuten kaikki muukin tänään :D Leevi irvistelee mun huonosti soseuttamalle banaanille, jonka ujutin omenasoseen joukkoon..

16:15 Lenkki numero kaksi. Parempi keli ja hienommat maisemat. Tälläkertaa hillitsin itseni pukemisen suhteen. Vaikka käveltyäni 100m poistin Leeviltä kuitenkin sen hupparin..
17:00 Kotona taas, leikitään vähän.. Leeville huikat maitoa.. Puoli kuudelta alan tekemään keittoa.

18:00 Chrisin piti jo tulla hammaslääkäristä, mutta olivat myöhässä.. Minä söin iltapalaa yksin Leevin kanssa. Sen päälle vähän leikkejä..

18:30 Missäköhän se Chris viipyy.. No nyt on jo iltapuuro aika.. sen päälle vähän lisää leikkejä..

19:00 Chris tulee kotiin, seuraillaan hetki kotiutumista. Lahjoitan Leevin Chrisin  iltapala seuraksi, keitosta on tullut jo nuudelipataa.. Minä katoan suihkuun, nautin hetken hiljaisuudesta

19:30 Leeville nenätippoja, ei hyvä. lohtua äitiltä.. Vaihdellaan pyjamat, päätän huvikseni mitata kuumeen, vaikkei kuumeiselle vaikutakkaan.. 37.9... voi ei.. toivottavasti ei nouse yöllä. Niksit ja vinkit käyttöön, leikattu sipuli makkariin ja pyykit kuivumaan sängyn viereen.. Mietin nyt kuinka fiksu tuo sipulin ja puhtaiden pyykkien kombo oli...noh..se selviää huomenna...

20:00 Leevi nukahti yöunille. Minä naputan blogia, Chris selailee nettiä, telkkarista tulee jalkapalloa, jota kumpikaan ei seuraa, saatika kiinnosta. Jos sitä yhdeksän jälkeen vähän juttelisi päivästä yhdessä, eli katsoisi jonkun yhteisen tv-sarjan:D
Näin meillä... aikalailla mennään pienen herran ehdoilla. Mutta meidän on hyvä näin <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti