sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Fit und Munter..

..Tai ainakin sinne suuntaan ollaan menossa :) Leevi on onneks selvinnyt sairasteluistaan *koputtaa puuta*, ja mullekkin sopii jo lenkkarit jalkaan, wins!
Tää viikko sujui ihan perustouhuiluissa, ei oikeastaan mitään ihmeitä kummempia tapahtunut. Viikonloppu oli oikein mukava, vaikka keli ei suosinutkaan.. Lauantaina pääsi Leevi taas vauvauintiin, on se vaan mukavaa seurattavaa.. Jos sitä kahden viikon päästä sais tikit pois ja pääsis itekkin altaaseen;) Lauantai iltana meidän kaverit tuli Luzernista käymään, oli oikein rattoisa iltapäivä/ilta. Kun ite ei pääse viikonloppusin menemään mihinkään (ei sillä että oikeestaan haluaisinkaan juosta ympäri kyliä..), mutta sitä nauttii paljon enempi kun tulee joku käymään :) Paras tapa viettää "kiireettömästi" aikaa yhdessä.
Sunnuntaina vastoin kaikkia yleiskäytäntöjä meillä pauhas imuri ja siirtyhän siinä tohinassa nuo olohuoneen kalusteetkin uusiin paikkoihin. Puhuttii Chrisin kans, että jännä miten tollanen pieni juttu voi piristää kotia kummasti :) iltapäivällä uhmattiin jatkuvia sadekuuroja ja käytiin sellasessa Skontlanti tapahtumassa, Highland games. Oli ihan jees. Mutta ois tietty ollu kivempi hengailla ilman sadetta ja mutaa, mutta oltiin silti hyvin tyytyväisiä että lähdettiin liikkeelle :)

..Huomista kovin ootellaan, äkkiä se aika on mennykki kesästä.. Saadaan rakkaita suomi-vieraita käymään ja päästään näkemään lasten oppimia uusia taitoja. Varmasti siis mukava ja jännä viikko tulossa :) <3

Hyvää viikon alkua teillekkin, jotka eksytte tätä lukemaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti