lauantai 8. marraskuuta 2014

Hankintoja

No niin, nyt vihdoin selvittiin koko joukkueella rajan toiselle puolelle. Saatiin hommattua vähä kamaa tulokkaalle :) Ja ilosena yllätyksenä selvittiinkin vähemmän keveällä lompakolla kun oltiin ajateltu. Täytyy kyllä sanoa, että jos nuo vauvan tarvikkeet on kyllä osittain rahastusta. Esim kysyttiin myyjältä mikä on suurin ero vaunujen halvemmissa ja huomattavasti kalliimmissa merkeissä, ni se sanoi, että noissa halvemmissa merkeissä ei ole niin paljon värivalikoimaa ja ne niitä värejä/kuvioita ei valmisteta toiveiden mukaan.. En tiiä, ollaan kyllä molemmat sen verran käytännönläheisiä pihejä että ei kyllä kauheesti kiinnosta minkä värisillä vaunuilla me ajellaan... Mutta kai sitä sitten on myös paljon ihmisiä, joille tuollaiset asiat on tärkeitä ja kaiken pitää olla sävy sävyyn..

Käytiin saksassa samalla ihan vaa ruokakaupassa, kyllä huomaa aika rankan hintaeron lihalla. Sama pihvi joka sveitsissä maksaa sen 15fr(n.12€) saa saksan puolelta 4€... Myös kosmetiikka tuotteet on rajan puolella selkeesti halvempia kun täällä meillä... Saa aina pari kertaa vuodessa varastot täyteen kun pyörähtää rajan toisella puolellla.. Ehkä se on just myös näitä etuja, kun asuu aika kalliissa maassa, että meni minne tahansa (kunhan ei norjaan eksy;)) niin on lähes aina jokin halvempaa..

Muuten ei olla ihmeitä puuhailtu, tuusailtu kotona, nähty kavereita ja käyty vähä noita kalusteita kattelemassa pienelle.. Huomaa kyllä, että nyt on kivempi viettää vapaa päiviään ihan vaa rauhassa kotosalla, eikä oo niin kauheeta tarvetta syöksyä koko aika paikasta toiseen.. Jos tämä tästä.. :D Aikakin menee jotenkin nyt niin äkkiä.. Kuukauden päästä ollaan jo suomessakin ehditty pyörähtää, vai pitäisköhän sanoa vyörähtää ;D

Mutta mukavaa viikonloppua ja tietty hyvää isäinpäivää kaikille sen tittelin omaaville! :) <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti