tiistai 18. marraskuuta 2014

seitsemän sormen -järjestelmän saikku terveiset.. :D

Joo, mitäs tänne.. mä vähän sunnuntaina kärvensin sormiani töissä... ehkä vähän ärsyttää kun just ennen kun poltin sormeni kuumaan höyryyn ni mietin, että varo nyt sitä kuumaa höyryä.. :D no ei kai siinä.. Nyt istun sit muutaman päivän ajan kotona sormet paketissa. Eipä noihin enää satu, sunnuntaina oli vielä oltava jääpussi käsillä... Mut jotenkin meinaa kuitenkin aika käydä pitkäks kun ei sit kuitenkaan pysty kauheesti touhuamaan yhdellä kädellä.. Tänään onneks lääkäriin tarkastuttamaan ettei oo mitää super infektioo sormis ja saa vihdoin siteet vaihtoon.. Mut toivon että perjantaina pääsen sit takas sorvin ääreen.. Melkei viikko kotona ei sovi mun kaltaselle touhu-myyrälle.
Hhe, niin. ja joo onhan noita kotiviikkoja tiedossa muutamia ensi vuodelle... Mut luulen lohduttautuvani sillä, että helmikuun lopusta alkaen ei oo kyllä varmaan tylsää vaikka kotona oonkin.. :D

Tuntuu että aika menee kauheella vauhdilla, ensi viikolla taas lääkärille pientä ihmettelemään ja muutaman viikon päästä vihdoin sitten suomeen :) Toivottavasti jaksan hyvin viel istua, mutta onneksi ei ole mikään kauhean pitkä lento..

Mut tää nyt oli tällänen lyhyt ja vähä tylsä päivitys, en jaksa näpytellä seittemällä sormella tän enempää :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti