perjantai 28. syyskuuta 2012

Lomat jälleen lusittu!

No niin, hurahti kyllä viikko äkkiä, nyt on jo töissä kun ei koskaan ois poissa ollukkaan:D

Eli siis Maiju tuli tänne viime viikon to, huristelin yksiksein Zürichin kentälle vastaan. Löysin jopa mutkitta perille asti :) Torstai menikin sit vähän kaupungilla ihmetellessä ja kuulumisia vaihdellessa, unohtamatta starbucks sokeri ähkyjä. buurrbb.
Perjantaina lähettiinkin sitten jo aamu kuuden aikaan ajelemaan saksaan Europaparkiin (huvipuisto), reissussa oli meiän kolmen lisäks viel Cornel, David ja Christian. Oli kyllä oikein kiva päivä, sääkin helli meitä, eikä joutunut edes kauhean kauaa vuoristoratoihin jonotteleen. Laite valikoimaakin oli "vähän enemmän" kun kesäisellä särkän reissulla. Päivä meni äkkiä ohi, ja olikin jo melkein puol ysi kun kotiin asti selvittiin reissusta..



sotasuunnitelman luontia



Lauantai oli kunnon sadepäivä, mutta eipä tuo suunnitelmia kauheasti haitannut. Ohjelmassa oli vierailu Appenzellissä, ostettiin Chrisin kans vihdoin meillekin se oma Fondue pannu. Niinkun Cornel perjantaina ihmettelikin kun sanoin, ettei me omisteta fondue pannua "kyllä tollasella harrastelija sveitsiläisellä kuuluis oma olla" :DD Vierailtiin myös schützengartenin panimomyymälässä.. Iltapäivä menikin sitten kaikkea syöminkejä värkkäillessä illan tupareita varten.. Illasta käytiin viel tupareiden jälkeen vähän ihmettelemässä st.gallenin yötä.

Sunnuntaina lähettiin skarppina sit suuntaamaan vuorille päin. Kohteena oli Hoherkasten (1795m), sääkin helli meitä jälleen, niin oli hyvä vaellella:) Noin pari tuntia me kiipeiltiin ylös päin, huipulle päästyä oli kyllä jo pulssit kohilllaan :DD Maisematkin oli aika mahtavat, vaikka ei ihan Bodenseelle asti näkynykkään sumupilvien takia..


voitto ateria huipulla:D



Maisemat huipulta


Vuohi otti rentsisti


Kuva parkkipaikalta, tuo keskimmäinen huippu mastolla varustettuna oli meidän kohde



Maanantai olikin sitten jo ihan alkuperäissuunnitelmien mukaan (ja myös sään) varattuna shoppailulle, kierreltiin kyllä kaikenmaailman liikkeet, ja ostettiin sit lopulta viel verhot olkkariin ja uus telkku:DD Mutta siis tehokkaasti vietetty päivä.. Illalla tehtiinkin sitten fondueta, että Maijukin sai jotain sveitsiläistä ruokaa maistaaksein ;)
Tiistaina olin normisti koulussa, meillä oli vika koulupäivä ennen kolmen viikon syyslomaa, eli siis mulle tarkottaa vaan enempi töitä, vähempi koulua:D Maiju seikkaili päivällä yksin keskustassa ja menin sitten koulun jälkeen seuraks, käytiin vielä syömässä illalla italialaisessa ravintolassa:) (joka oli ihan tyhjänä, koska me hullut suomalaiset syötiin ennen virallista kuuen ruoka-aikaa:DDD)
Keskiviikkona käytiin kattelemassa "villieläimiä" tossa Peter & Paulin "eläintarhassa". Siis siellä on kaikkia luonnonvaraisia(????:D) eläimiä sveitsistä, kuten Steinbock, Murmeli, kauris ja villisika.
Steinbock 


Eilen olikin sitten paluu arkeen, Maiju lensi Suomeen ja minä menin takas töihin.. Ens viikolla jäänkin sitten neljäks päivää yksin kun Chris lähtee työmatkalle Ruotsiin.. Mäkin oisin voinu tehä työmatkan johonkin pohjoseen ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti