tiistai 2. lokakuuta 2012

Jesh, auto lunastukseen, vai miten se sanotaankaan?

Joo, mä tosiaan meen yleensä aina sunnuntaisin autolla töihin, kun ei tarvii keskustassa maksaa parkkimaksuja ja chris ei yleensä sillon autoa tarvitse.. Ajelin tuossa viime sunnuntaina iltana kotiin töistä, oli oikein pimee ja sumunen syksy keli.. Jarruttelin punasiin valoihin ja sit yht äkkiä vaa jysähti. En ees aluks tajunnu mitä tapahtu, mut kun taakse päin kattelin ni oli auto perässä.. Ei sillee onneks mitää niskajumeja pahempia mulle käyny.. Meiän auto vaa naarmuuntu perästä ja sit pakoputkeen tuli jotain vaurioita.. Sen toisen auto ei enää liikkunu kun työntämällä ja etuvalot oli ihan säpäleinä.. Onneks ei sillee tarvinnu alkaa mistään väittelemään, mies sanoi heti että hänen mokansa yms.. Mut olin kyl ite tosi säikähtäny, kun ei sillee yhtää tajunnu että jotain tapahtu, ennenkun kaikki oli jo tapahtunu..
Käytiin eilen sitten peräänajajan vakuutusyhtiöllä näyttämässä meiän autoa, ne siellä sen syynäs ja laski kaikki auton arvoa alentavat naarmut.. Noh, tänään sit saatin lopputulos vakuutusyhtiöltä, eli ne maksaa meille ton auton arvon, koska auton korjauttaminen oli kuulemma ollu enemmän kun auton arvo.. Että näin. joo. Jää varmaan nuo naarmut sit maalauttamatta, katellaan mitä maksaa kun uus pakoputki askarrellaan..

Onneks tää kaikki kävi viel nyt kun Chris on sveitsis.. Se lähtee huomenna neljäks päivää Ruotsiin. Oisin ite ollu kyllä ihan hukassa noiden kaikkien vakuutus ym. touhujen kanssa..

Mutta loppu hyvin, kaikki hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti