keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Syyssade terveisiä!

No niin kirjoitellaampas välillä tännekkin päin kuulumisia:) Eli nyt on vihdoin saatu hommattua se vuodesohva, huomenna ootetaan sen saapuvan paikalle. Piti pyytää se toimitettuna, kun se ei mahdu meidän autoon, eikä täälläpäin ole tosiaan mitä peräkärry meininkejä käytössä niinkuin ois ollu kotosuomessa.. ;) Mutta eipähän tarvii uhrata selkäänsä sohvan kantoon, kun ne huonekalu miehet kantaa sen tänne:>>

Sielläpäin vissiin jo ihan syksyisää? Täällä se alkaa vasta hiljalleen saapumaan. Tänään oli sadepäivä, ihan kiva kun oon tänään iltavuorossa, tai siis 11-14 & 18-00 töissä, niin ei tarvii miettiä menetettyjä auringon säteitä:D Sain hommattua viime viikolla vihdoin partsille syyskasveja, nuo kesäkukat ei näyttäny enään niin menestyneille.. erh..

Ja saatiin myös vihdoin ostettua kattolamppu makuuhuoneeseen, tuli melkein jo sellanen olo, ettei me löydetä ikinä chrisin kans sellasta lamppua, mikä molemmille kävis:D Mutta nyt pitää pyytää vielä vaan sähkömies (=Kevin, Markus) käymään niin saadaan lamppu kattoon. Ja siis löysin sattumalta Jumbosta sellasia kaakelitarroja, en ees tienny että niitä on olemassa, nii saatiin vähän ratkastua tota meiän ison vessan tyhjän valkoisuuden ongelmaa.. :))

Mulla oli tosiaan maanantaina vapaapäivä, pyysin sitä pomolta, että saan luettua kokeeseen, joka oli tiistaina. Me korjataan ammattiopintotunneilla kokeet aina itse heti kokeen jälkeen, niin tietää tuloksen sit heti:) Ihan hyvin se meni. Ja siis ihan ite yllätyin kun sain myös yleisaineiden kokeen takas (siis politiikka koe) ja sain siitä 5.25 (6 on paras arvosana), eli ei todellakaan huono! :))

Sunnuntaina ois sit seuraava vapaapäivä, ihanaa kun ollaa sit vihdoin Chrisin kans samana päivänä vapaalla, en ees muista millon ois viimeks oltu.. Aateltiin että mennään varmaan Markuksen kanssa vaeltamaan jonnekkin, mikäli keli suosii.. Näillä ennusteilla vois reissu jopa onnistuakkin:) Ens viikon torstaista mulla onkin sitten mini loma, kun Maiju tulee käymään:) Kiva kyllä päästä ajan kanssa touhuamaan kaikkea ja vähän pitää taukoa työntouhusta:)


Mutta eipä mulla tällä kertaa varmaan muuta:) voikaahan hyvin suomessa!:))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti