sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Vaipan tuoksuiset terveiset :)

Hei!

Joo kyllä tää arki pyörii aikalailla tuon pienen miehen ympärillä, mutta kyllä sitä alkaa välillä saamaan jotain muutakin aikaseks kun vaipan vaihtoa ja imetystä. Ilon ja itkun hetkiä on riittänyt, mahavaivoja on ollut ja on opittu hymyilemään äitille ja isälle. Tyytyväistä hereellä oloa on yleensä noin tunti aamuisin, jolloin viihdytään myös yksin Oman lahjoittamalla leikkimatolla kattoa tuijotellen. Vaikka välillä on rankkaa kun pitää valvoa, että imetysvälit pysyy tarpeeksi pitkinä mahaturvotuksen takia, mutta on se myös palkitsevaa kun saa pienen viekkaan hymyn vastaansa :)

Meillä on molemmilla ollu tänää vähä sellanen lievä-flunssa olo, siis mulla ja C:llä. Mutta jos tämä tästä selätettäis! Tänä aamuna riemuitsin, että hei mehän nukuttiin yhdeksään asti! Mutta taisi olla kellon vaihdolla jotain asiaa tähän myöhäiseen heräämiseen ;) Täytyy sanoa, että tähän mennessä yöt on olleet edelleen ihanan armollisia, keskiverroin herään kahesti imettämään, kolmelta ja aamu kuudelta.. Pitää pitää peukut pystyssä, että saa viettää lisää tälläisiä öitä!

Nyt meillä on molemmilla C:n kanssa kädet vapaina, blogin kirjoitukseen ja uuden pleikan asentamiseen, kiitos kantorepun. Mähän olin alkuun iha sitä mieltä, etten varmasti hanki kantoreppua ja liina on ainoo vaihtoehto. Mut jotenkin liinakokeilujen jälkeen ja varsinkin C:n liinakokeilujen jälkeen mietittiin, että ei tuo reppukaa välttis huono ois. Meil käviki tuuri ja saatiin ostettua meiän kätilöltä kantoreppu:) Ja sit sai hyvin myös kätilön valvovan silmän alla kokeilla reppua, niin sai itelleen varmuuden, että on tää myös Leeville hyvä, eikä haittaa lantiota tai oo muuten haitallinen pienelle. Katoin myös viime viikonloppuna uusien reppujen hintoja, huh huh, 200chf eli melkein 200€ sais pulittaa vastaavasta uudesta :o Mistä me siis maksettiin 50chf.

Kyl oon sitä mieltä että vauvajuttuja kandee kyl kierrättää, on vauvoillekkin melkein parempi kun on kaikki haitta-aineet lähteny varmasti jo pyykissä pois :)

Aattelin alottaessani kirjoittamaan tätä tekstiä, että en kyllä kirjota vaa pelkkiä vauvatarinoita, mutta kuinkas kävikään. Mut totuushan on kun oon yötä päivää vauvan kanssa kotona, niin ei elämässä paljon mitään vauvaan liittymätöntä tapahdu. Mutta musta on hyvä näin. Kertaakaan ei ole kyllä kaduttanut kun on viettänyt viikonloppu iltoja kotona ja noussut joka aamu viimeistään kahdeksalta (hyvällä tuurilla) <3 Innolla odotettaa että opitaan lisää uusia asioita ja päästään seikkailemaan :))

Mulle on luvassa luksus ajat, huomenna saapuvat kaksi rakastavaa ja innokasta käsiparia Suomesta lastenlastaan moikkaamaan ja Chriskin on ens viikonloppuna neljä päivää kotona kiitos pääsiäisen:) Toivon vaan, että säätiedotus vaihtuisi vähän paremmaksi, mutta mikäs siinä sadetta pidellessäkin kun on hyvää seuraa :))

Niin ja tällä viikolla saatiin aikaiseksi! Leevi on nyt myös Suomen kirjoissa, että vähän kun kasvaa nii haetaan sit Suomen passi. Ensi kesäksi riittänee Sveitsin passi :) Passeista puheen ollen mietin että kun itellää on EU passi ja sit jos matkasi Leevin kans, jolla on siis Sveitsin passi, niin kumpaan passi jonoon sitä sit menee? EU kansalaiset? ei EU kansalaiset? :D Noh, suomen ja sveitsin välillä ei passeja paljon katella, niin jääköön mysteeriksi :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti