perjantai 20. maaliskuuta 2015

Koti eloa

hellos!
ois kyl ollu intoa kirjottaa jotain tänne jo aiemminkin, mutta jotenkin multa puuttuu aikaa koneella istumiseen. Tällä hetkellä multa puuttuu yks käsi, toinen on Leevissä kiinni, tämä on muotoutunut aika vakioksi viime päivinä. Sitä oppii kummasti kokkaamaan ja muutenkin puuhaamaan yhdellä kädellä. Huomenna on onneks taas lauantai ni saan syödä ehkä aamupalaa kaksin käsin:DD

mutta siis hyvin meillä on sujunut, vaikkakin tällä viikolla kitinät on lisääntynyt ja maitoa pitäs olla välillä joka tunti tarjolla.. Tämä onneksi vain päivis aikaan, en virallisesti vieläkään uskalla iloita tästä, mutta mainitsen nyt kuitenkin että meillä on nukuttu aika hyviä öitä. Usein selvitään 2-3 yösyötöllä ja syönnin jälkeen sammutaan kiltisti äitin viereen. Eli itekkin oon saanu nukuttua iha hyvi, joskus(yleensä) nukahan ite imetyksen aikana jo ennen Leeviä:D Tämän seurauksena heräsin tänä aamuna fritsu rinnassani, oli vissiin Leevin imuote irronnu ni poika oli sit imeny pelkkää ihoa kun ei kerta maitoa tullu:DD

Kevätkin on ottanut saapuakseen tällä viikolla, reilua 10astetta ja aurinkoo ollu tarjolla. Oon siis päässy vaunuilee hyvin joka päivä, yleensä matka on johtanut leipomoon ostamaan leipää iltapalalle. Sääli että viikonlopuksi on luvassa huonoa keliä, ni ei päästä chrisin kans nauttimaan auringosta.. Tänään on luvassa retki keskustaan, jos saatais vihdoin leevin syntymätodistus laillistettua ja lähetettyä suomeen... kyl tuntuu viime aikoina että sitä kerääntyy kaikkea pikku sälää, mitä pitäs hoitaa, mut ei vaa saa aikaseks.. Noh, jos tää tästä ajan kanssa alkais tasottua..:)

Huomaa kyl, että välillä on tosi hyviä päiviä ja sit on niitä päiviä tai varsinkin iltoja, millo miettii että huh-huh.. Onneks ollaa iltasin kaikki kotona ni se sit helpottaa, vaikka oiskin vähä kitinää ilmassa.
Oon huomannu että puhun leeville tosi paljon sveitsinsaksaa, eihä se viel mitää ymmärrä, mut pitäs silti koittaa pakottaa ittensä jo nyt suomen puhumiseen. Tulis sit varmaa myöhemminkin luonnostaan kun nyt jo totuttelis.. :)

mutta mun yhden käden ja viiden sormen järjestelmä ei kyl nyt kykene tän pidenpään tekstiin, hyvää viikonloppua kaikille!:))

1 kommentti:

  1. Juu nyt sitä suomea puhumaan ;) Helpottaa sitten suomalaisten kavereiden kanssa leikkejä <3

    VastaaPoista