maanantai 15. lokakuuta 2012

Olma messut

Jep, eli täällä on menossa nyt vuoden "häppeninki" eli Olma messut. Jotka on siis maanviljelijoiden messut.. Porukkaa lappaa ihan kaikkialta messuille, jotka siis kestää puol toista viikkoa. Kivasti töissäkin aina sattumalta huomaa sen messujen sulkeutumisajan. Messuhalleissa on esillä kaiken maailman kodinkoneita, kalusteita, maitotuotteita, juustoja, viinejä ja joitakin oluita. Ja kaikkia elintarvikkeita saa ilmaseks maistella.. Nimm. oli aika änky olo juustohallin jälkeen:DD Messuilla on myös kerran päivässä sika-rallit, eli siat juoksee kilpaa ja sit voi lyödä vetoa nopeimman sian puolesta.. :D

maailmanpyörästä

meiän huutokauppakukka


Käytiin tosiaan sunnuntaina pyörähtämässä messuilla, oli ihan mielenkiintoista kateltavaa. Ostettiinkin kotiin tuliasiks juustofondue kassi ja kukkakin tarttui huutokauppaaja kukkakauppiaalta mukaan;) Messualueen ulkopuolella oli markkinat, missä oli paljon kaikenlaisia kojuja, käsitöitä ja syömisiä.. Ja myös tivoli tyyppisesti laitteita. Mäkin uskallauduin pitkästä aikaa maailmanpyörään kun halusin nähä maisemia.. Mutta piti kyllä keskittyä kattelemaan kauemmas, ettei huono-olo iskenyt..

Leivoin viime viikolla tosiaan porkkanakakkuakin, piti testata mitä Chris sanois suomalaisen kakun kuorrutteesta:D (=tulos, outoa:D)



Tää nyt oli ehkä tälläi pikapäivitys, mutta palataan taas asiaan myöhemmin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti