keskiviikko 22. elokuuta 2012

kynttilän hämyiset terveiset

No nyt on sit saatu vihdoin virallisillekkin tahoille toimitettua meiän uusia osotteita! :) Käytiin tänään hakemassa vielä pari asiaa vanhalta asunnolta. Tänään oli myös vanhan asunnon avainten luovutus. Me tosiaan palkattiin siivooja siivoomaan kämppä. Joo, muakin ois pihinä ihmisenä naurattanu pari vuotta sitten, että varmaa maksa kellekkään kämpän siivouksesta jos voin tehä sen ite.. Mutta pari kertaa asunnon luovutusta Sveitsissä seuranneena oon ihan tyytyväinen, jos joku muu teke siivoustyön.. Ne meinaan kaluaa oikeesti joka kolon ja kattoo että on puhistettu ja vetelee sormen päällä kaikki listojen reunat yms. Siivooja oli siivonnu meiän kämppää puoltoista päivää, ja silti sen piti vielä parannella työnsä jälkeä tarkastuksen jälkeen.. Talonmies tarkasti meiän kaksiota tunnin ajan! :D nojoo, saa ainakin seuraava asukas olla varmasti puhtaassa kämpässä jos ei muuta :DD

Tänää käytiin taas vaihteeks ostoksilla, tuntuu että ois kauheesti kaikkee hommattavaa ja aina ei löydä kun puolet mitkä ois mieleisiä ja sit aina unohtaa pari asiaa.. Noh.. onneks tässä on tätä aikaa, ettei sillee tarvii kiirehtiä... Saatiin tänään kaikki taulut yms seinille, enään isopeili puuttuu niin on olemassa olevat asiat ripustettu.. Pari seinää ois vielä jonkun pehmikkeen tarpeessa.. Esim. tv:n yläpuolelle haluisin jotain, mutta mun ei anneta ostaa mitää hyllyä yms.. :D Ihan kiva kun ei oo sillee ainoo ketä kiinnostaa laittaa kämppää, mut välillä miettii, että ois helpompaa jos vois vaa tehä oman mielensä mukaan.. :D (nimm. kylpyhuoneen väreistä taistoa:DD).

Oon kyllä niin tykästyny tähän meiän partsiin, saa nähä kuinka kauan on käyttökelponen sitten syksyn saapuessa.. Mutta noita laseja parvekkeen eessä saa kyl siirreltyä, että periaatteessa sais kokonaan lasitetun parvekkeen.
Maanantaina sain vihdoin haettua itelleni Interiosta himoitsemani lyhdyn. Nyt on kiva tunnelmoida iltahämyssä <3

Kuvan laatu ehkä vähän heikko, ei tuu iiluuri ihmeisiin hämyssä pysty;)

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa huipulta tollain siivous :O Hullua. Tosin mulla oli sillon kun muutin tänne, niin joka paikka täynnä koiran karvaa edellisen asujan jäljiltä. Sitä oli myös esim uunissa.. Siinä vaiheessa oisin ollu kiitollinen huippusiivouksesta :D

    VastaaPoista
  2. mmmm, koirankarva uuniruokaa:DD Jo vaikka itteensä ärsyttäis tollai hullu nipotus, mutta tosiaan kun kämpän vastaan ottaa niin saa olla aika varma, että jälki on puhdasta:)

    VastaaPoista