tiistai 21. elokuuta 2012

Oma koti kullan kallis.

No niin nyt on kalusteet ja siirtäneet osoitettaan, vaivaton reissu ei välttämättä ollut, mutta mutkien kauttaan onnistumisiin!!:D

Perjantaina oli töissä tosiaan vaan kahteen asti, Chris oli koko päivän vapaalla ja purki kalusteita paloiksi Markuksen kanssa jo päivästä. Päivän kulku näytti siinä kolmen aikaan oikeen loisteliaalle, tuotiin parit laatikot tänne uudelle kämpälle ja aateltiin nauttia kelistä muuton luomassa ja ajettiin pyörät Gossaun pyörähuollosta tänne uuelle kämpällä. Oli kyllä oikein hienoja maisemia matkalla, ja itse henkilökohtaisesti olen tietenkin kaikkein tyytyväisin omiin ylämäki saavutuksiini! :DD Hienointa oli ehkä todeta lopuksi näkemiemme upeiden kukkula ja järvimaisemien olevan aivan uuden asunnon lähettyvillä <3 Että lenkille pitäs kyllä päästä!!




Jee, huipulla asti! (onneks punainen naama ei näy kuvassa:D)

Noh, tullaan nyt tähän tarinan mahtavaan loppuhuipennukseen, oltiin siis täällä uuella kämpällä pyöräilystä uupuneina muuttolaatikoiden keskellä pelkät pyöräyly varusteet turvana. Noh onneks pyhkeen löytymisen ja piennen suihkun jälkeen alkoi maailma näyttää jo paremmalle. Päämääränä oli vielä ehtiä tunnissa kauppaan ostamaan juotavaa helteessä muuttoavuksi saapuvalle porukalla... Meiän auto ei sit ollu tästä suunnitelmasta ihan yhtä innoissaan ja loppu tulos näytti kutakuinkin tältä:



Kun auto todettiin ajokelvottomaks ni jäi sit vähän nuo ostos suunnitelmat yms. Hinaaja vaa nauro, että ompas kiva kun näin perjantai iltana auto pettää, kun me sanottiin että meillä on tässä vähä niinku muutto meneillään niin senkin ilme melkein hyyty:DD
 Noh, onneks Markus haki meiät Herisauhun iltapalalle ja saatiin illaks Chrisin vanhempien auto lainaan.. Illalla vielä pimeässä pakkailin viimeset muuttolaatikot ja lauantai aamuna päästiin hyvin muutto toimiin.

Oli kyllä kiva kun oli ihmisiä auttamassa ja saatiin homma sujuvaan joustavasti. Erityis kiitos pitänee antaa Markukselle ja Liille, jotka sai meiän pahamaineiset jokaisen vihaamat liukuovet kaappiin paikoilleen:D Kun oltiiin muutettu aamusta iltaan asti, ni mentiin vähän tuulettumaan keskustaan St.Gallen kaupunki juhlaan. Koko kaupungin kadut oli ihan täynnä kojuja, baareja yms. ja ennen kaikkea ihmisiä!:D

Nyt alkaa näyttämään jo aika kotoisalle täällä. Pitää ehkä vielä vähän totuutella tähän tilan paljouteen. Mutta oon jo nyt niin tykästyny siihen, että vihdoin on tilaa tehä keittiössä jotakin, ja kaappeihinkin saa kamat hyvin järjestettyä ilman mitään kauheita kaaos ilmiöitä. Vielä puuttuu pari kuvaa seiniltä ja jotain pientä sisustuksen tuomaa lämpöä, mutta kyllä tästä oikein oiva vielä tulee:))) Oon aina halunnu tälläsen "lasikämpän" missä on isoja ikkunoita. Ja mainostettakoon vielä, että on kyllä kiva kun voi pestä pyykkiä millon haluaa ja likaiset astiatkin saa kivasti pesukoneeseen piiloon:))

Eli kaiken kaikkiaan oikein tyytyväiset terveiset täältä Kublystrasse 9:stä:)) Pistän vielä joskus jotain kuvia, kun saahaa vihdoin asioita seinille:)

3 kommenttia:

  1. Oi vitsi kun kuulostaa kivalta ! Kun selviän Afrikasta (ja parista muusta matkasta), niin alan suunnittelemaan Sveitsi visiittiä. Mietittiin tyttöjen kanssa just viikonloppuna, miten kiva ois tulla porukalla kylään. Nyt teillä ois tilaakin ;)

    VastaaPoista
  2. Joo, tulkaa vaa käymää täällä, jee :)

    VastaaPoista
  3. Juu Sveitsin kutsu on kova :D

    VastaaPoista