sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Sunnuntai terveiset viltin alta

Viikonloppu hurahti nopeasti, kuten kunnon vapaiden kuuluukin! :)
Perjantai iltaa vietettiin Chrisin kavereiden luona syöden ja pelaillen trivial pursuittia ja pokeria (ja kyllä, mä voitin, vaikka en ehkä edelleenkään tajua sääntöjä:D). Lauantaina oli aivan mahtavan aurinkoinen ilma, olisin halunnu laitta tohon alle kuvan meiän makkarin ikkunasta näkyvistä syysmaisemista, mutta tää kone ja netti ei suostunut yhteistyöhön, grrr.. Lauantai iltana käytiin porukalla leffassa kattomassa joku ihme ihmisten lahtaus elokuva, nojoo. Illasta pyörähdettiin vielä St. Gallenin yössä.



Tänää oli sitten vähemmän kirkas päivä, eli aurinko paistoi, mutta sumua oli niin paksusti että mistään muusta kun harmaasta väristä ei päivän aikana ole toivoa.. Käytiin silti tuossa lähikukkuloilla kävelee, maisemat olis varmaan ollu aika mukavat, jos niitä ois nähny...
Kävelyn jälkeen taisteltiin pleikkarilla trivial pursuittia ja mä protestoin häviämistäni, koska en ymmärtäny kaikkia kysymyksiä ja vastausvaihtoehtoja. pah.

Nyt lämmittelen kävelyn kohmeista olemustani viltin alla teekuppi kourassa. Pitäisi vielä keräillä työvaatteet huomista varten kasaan ja laittaa jotain sunnuntaimaista ruokaa illaksi. Muuten mun tän päivän ohjelmaan ei kuulu mitään muuta kuin "ei minkään tekemistä". Ai niin ja pitänee mainita ylpeyteni uuden silitysraudan yhteishuoltajuudesta, ei tarvitse siis olla siis ainoa raudan käyttäjä <3 :)

Vielä isänpäivän terveiset sille parhaalle, eli omalle:)

Ja ainiin, kuulin että tätä blogia ei pysty kommentoimaan ilman rekisteröitymistä, eli jos joku tietää miten se sittenkin toimis rekistöröitymättä niin kertokaa vajaatietoiselle lisää! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti