sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Ensimmäinen työviikko takana

Nyt on niin ensimmäinen työviikko, kuin ensimmäinen viikonloppu vapaakin takana. Oli kyllä mukava palata töihin, ja huomas että parin kuukauden työtauko lisäs työenergiaa ja motivaatiota:) Keittiön työkaveritkin on pysyny aikalailla samana, yksi lähtenyt ja yksi uusi kokki tullut tilalle.

Viikonloppu meni myös yhdessä hujauksessa. Aloitin eilen penkki urheilu-urani ja olin melkein koko päivän iltaan asti seurailemassa kun Chris pelas sählyä. Tai lähinnä se oli aina seuraavan pelin odottelua:D (10min peli, 1h tauko, 10min peli, 1h tauko) järjestelyn järkevyyden huipentuma:D Tänää ja eilen ollut vähän flunssainen olo, ei kyllä jaksais taas heti tulla kipeeks, terveenä on kivempi olla töissä. Aamuisestä väsymyksestä huolimatta tehtiin tänää hyper siivous kotona, jos sitä ens viikolla vois alkaa viljelemään vähän joulutunnelmaa taloon;)

Ai niin, ja lauantaina oltii Areenalla (shopping centre) ja mä vihdoin ja viimein onnistuin löytämään mua miellyttävän talvitakin. Tuntuu että joka kauppa oli täynnä vaan sellasia muovin kiiltäviä michelin mies takkeja. nou thänks. Mutta nyt saa tännekkin sitten joskus tulla talvi kun on vermeet ja kaikki :) Vaikka täällä ei kauheen kylmät keli sillee mittarin mukaan ole, mutta tuo sumu tekee säästä aivan tosi hyytävää.. Järkytyin ihan tällä viikolla aamulla bussipysäkillä seisoessani, kuinka kylmältä +5 voi tuntua...

Ensi lauantaina avataan St.Gallenin joulumarkkinat, mikä tarkottaa että meillä töissä tulee olemaan vilskeempää.. (ollaan lähin ravintola markkinoita aatellen). Oli tarkotus mennä käymään saksan Kontanzessa joulumarkkinoilla, kunhan saadaan sillee vapaita, että on mahdollista:)

Mutta nyt voisin antautua telkulle ja niille ihka-ihanille saksaksi dupatuille ohjelmille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti