keskiviikko 21. syyskuuta 2016

Syksyn taikaa.

Viime viikonloppuna se vihdoin saapui, kauan sitä ehdin jo odottaakkin, aamua jolloin shortsit ja t-paita jäivät kaapin pohjalle, Syksy saapui<3
Lapsena en voinut ymmärtää ihmisiä, jotka nimesivät lempi vuodenajakseen syksyn, keväästä puhumattakaan. Nykyään osaan nauttia jokaisesta vuodenajasta, enkä olisi valmis antamaan yhtään niistä pois.

Nyt on ollut olokin paljon energisempi ja pitkästä aikaa tekee mieli tehdäkkin jotain. Päivät eivät enää ole vain helteestä selviämistä ja varjoisten puistojen etsimistä. Tässähän on melkein sellainen olo kuin pettäisi kesää riemuitessaan syksystä ja sen tuomasta viileydestä. Tietysti mielessä on käynyt johtuisiko energisempi olo myös siitä että raskaudessa on puoliväli saavutettu (kyllä meille tulee toinen talvivauva<3). Mutta väitän pääsyyksi kuitenkin syksyn raikkautta. Kesän nautintoa kieltämättä tämä raskaus ehkä vähän vähensi, kiitos väsymyksen ja "2kuukauden krapula" olon. Mutta tästä johtuen aion nauttia syksystä vielä enemmänkin! Ja etenkin siitä että energiaa löytyy paremmin myös minimiehen leikkeihin.

Tähän viikkoon onkin luvassa piristystä ja ohjelmaa! Yks pari mini miehen isovanhempia on juuri Helsinki-vantaalla saapuu loppu viikoksi meille. Luvassa vihdoin aikaiseksi saatu reissu Luganoon Tessiniin, C:n ja minun vanhempieni kanssa. Ei pitäisi pikku mieheltä fanijoukkoa puuttua;)

Tähän loppuun vielä parit kesäiset lomakuvat







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti