perjantai 17. kesäkuuta 2016

Pika kuulumisia

Hui, täällähän on ollut hiljaista... Meillä on ollu aika kiirettä, vaikka toisaalta myös tosi tylsää.. Sveitsin kesäkuu on saanut suomalaisen tuntemaan olonsa hyvinkin kotoisaksi... Suomiloman jälkeen täällä on ollut oikeasti, valehtelematta noin 3päivää täysin ilman sadetta.. Pistää vähä masentamaan.. Tuo pikku mies kun kaipaisi energisiä aktiviteetteja janiitä on vähän hankala järjestää sateisena päivänä kotona kökkiessä.. No onneks on ollu usein puol päivää ilman sadetta ni ollaa ees kerra päästy ulkoilemaan..

Ja täällähän on otettu nyt urakalla ensi askelia<3 muutama viikko pikku mies yllätti ja lähti kävelemään, sitä sitten harjoteltiinkin ahkerasti viikonloppu. Siitä seurasi viikon kävelytauko, kunnes viime viikonloppuna vaihdettii tosissaan kävelyvaihde päällä. Päästiin viime ke Omin kanssa kenkäostoksillekkin ja nyt harjotellaa kävelyä myös ulkona.

Meillä täs viel viikko normiarkea ja sit alkaa C:n loma<3 kestää vaan viikon, mutta siitä nautitaan senkin edestä. Luvassa reissu itävaltaan kera C:n vanhempien, toivotaan että kelit muuttuis viel kesäiseksisiihen mennessä. Jos sitä sais sit vähä levähtää, on ollut vähä väsymystä ilmassa viime päivinä..
Tässä viel matkanvarrelta viime viikoilta vähän kuvia:












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti