torstai 19. helmikuuta 2015

Aurinkoista viikkoa

 Edelleen yhdessä kasassa, jei. Mutta joo tää viikko on tosiaan ollu tosi aurinkoinen, joka päivä. Ainoo ongelmahan on ollu vaa se, että koko aurinkoa ei oo päivän aikana näkyny oikeestaan ollenkaan kiitos rakkaan ystävämme sumun.. Mä jo riemuitsin, että kiva käyä mun pikku päivä kävelyillä kun on luvattu aurinkoa siniseltä taivaalta joka päivälle.. Noh, yhtenä päivänä sentään näin vilauksen tuosta keltapallosta sumun joukosta:


 En oo saanu aikaseks kirjottaa aiemmin tällä viikolla tätä postausta ja nyt tietenkin se aurinkokin paistaa tuolta sumun keskeltä. Pitää toivoa että sää säilyy iltapäivälle kun vaapun Cooppiin ruokaostoksille :D
Mutta muuten mulle kuuluu hyvää, alkaa olla vaa enempi kaikenlaisia pieniä enemmän ja vähemmän media-seksikkäitä vaivoja.. Mutta kuitenkin koko raskaus sujunu tähän asti nii mallikkaasti, etten kyllä jaksa edes valittaa olojani :) Nyt täs viimeisen/viimeisten viikkojen aikana alkaa melkein tulla välillä pientä pitkäveteisyyttä... Ei enää jaksa puuhata, eikä kroppa kestä enää kauheesti ees tuota ulkona vaappumista.. Mut kyl täs viel onnistuu keksimään jotain pientä enemmän ja vähemmän hyödyllistä puuhaa itelleen..

Mutta näin täällä! Aurinkoista ja vähemmän sumuista viikkoa sinne teillekkin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti