perjantai 28. helmikuuta 2014

Perjantai

Vietän yksin vapaa päivää kotosalla, ottaen tietenkin kaiken ilon irti mahtavasta auringon paisteesta istumalla kotona koneella blogia muokaten :D Joo, voisin kyllä tarvita jonkun oikeen kone-osaajan, että tää mun muokkaus näyttäis jotenkin järkevälle.. mutta osasin tällä kertaa luovuttaa ajoissa (lue: ennenkun alkaa tavarat lentämään) ja tuloksena jäi outo punanen palkki kuvan viereen..

Joo. eilen alko karnevaalit.. Miten se menikään, ekat 10min on kiva kuunnella sitä karnevaali musiikkia, mutta sen jälkeen alkaa korvat paisumaan.. Eli hyvin kiitollisena siitä, että tein eilen aamuvuoron ja tänään vapaata.. No huomenna sitten pauketta senkin edestä..

Pitäs oikeesti taas suunnitella menuja loppukokeisiin, mutta ei jotenkin vielä oo innostunu.. Huomaa kyllä että alkaa välillä rassaamaan kun joka vapaapäivä pitää tehä jotain koulujuttuja... En oo enää tottunu, tuo säännöllinen opiskelu ei jotenkin oo kuulunu mun viikko ohjelmaan.. Mutta ei kai tässä mikään auta. jos sitä ees yhen menun väsäis paperille ja sen jälkeen voinkin palkita itteni keskustassa käyttämällä työkavereilta saadun bodyshopin lahjakortin :))

Tällä viikolla ei oo ehtiny ihmeitä tapahtua.. Niin, paitsi saatiin ke vihdoin sormukset sormeen, kaiverruksineen kaikkineen :) Mun piti vaan kolme kertaa tavuttaa nimeni korukaupan myyjälle, ennenkun se uskoi että kyllä se on kahella uulla.. Ja ite uskoin vasta kaiverruksen nähtyäni, että nimi oli oikein kirjotettu :D Se lukee nyt jo hääpäivä sormuksessa... että toivotaan, että suunnitelmat pitää :D (meillähän ei siis oo aikomuksena hommata kun nuo yhet sormukset, ja molempia päivämääriä ei sit haluttu kaiverrella, joten piti valita.. )
Se on  nyt melkein jo helmikuu ohi... Kovasti ootan maaliskuun loppua kun saa vihdoin rakkaita ystäviä suomesta tänne sveitsin maalle <3

ainii, ja sain vihdoin aikaseks ladattua itelleni spotifyn meiän läppärille, vihdoin voin kuunnella musiikkia koneella ollessani :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti