maanantai 18. helmikuuta 2013

Vauhti viikonloppu...

Joo nyt oli mullakin tosiaan viikonloppu vapaana, tuli kyllä viiletettyä melkein koko aika paikasta toiseen.. Aina jos sattuu olemaan viikonloppu vapaat, niin on yleensä jo aika rikkaat suunnitelmat :D

Lauantaina tosiaan ajeltiin urakalla autolla, ensin haettiin uutta autoa Chrisin vanhemmille Zürichin läheltä ja sitten illasta suunnattiin Zugiin katsomaan jääkiekkoa. Päivä hurahti vauhdilla ohi, eikä sitä ehtinyt paljon kotona huokailla:D Zugissa tosiaan katottiin sveitsin liigan peliä Zug-Davos, mä kannustin tietenkin Zugia, koska niillä oli Markkanen maalissa ;) Ja oikean kannatettavan valitsinkin, peli päättyi lukemin 6-3:> Illalla kun kotiin asti oltiin selvitty oli kello jo jotain kahentoista luokkaa..


Sunnuntaina mentiin tosiaan taasen laskettelemaan, Sibyl, Christian, sen sisko, veli, veljen tyttöystävä ja tyttöystävän veli (kuullostaa järkevälle, joo) tuli myös matkaan. Lähettiin jo puol kasilta ajelemaan, että oltais ajoissa paikalla ilman ruuhkia. Aamusta oli kaikki ihan sumussa, mutta hyvin maisemat aukes kun perille päästiin. Kohteena oli siis sama paikka, missä oltiin lomalla Itävallassa. Sanottaanko, että maisemat näytti aika paljon paremmille tällä kertaa... Lomalla sato lunta aina niin paljon, että vuoret pysy piilossa. Oli kyllä oikein mukava reissu(jälleen), ja tuntu yhteisymmärry laudan kanssa jälleen kerran kasvaneen!

mumsk!


after ski baarissa rinteessä ;)


Tänään nautin kotona olemisesta, tein tosi raivo siivous ja pyykki hyökkäyksen, niin ei tarvii sit viikolla enää vaivata päätään moisella. Nyt oonkin sitten huomisen koulupäivän jälkeen töissä ens maanantaihin asti, että sitten onkin hyvä lähteä lomalle "rentoutumaan", odotan kovasti! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti