torstai 14. helmikuuta 2013

 

Hyvää ystävänpäivää kaikille rakkaille ystäville <3 <3 <3 <3

Eli kirjotellaan nyt sit vähän ystävänpäivän kunniaksi kuulumisia täältä kaukomailta;) Tuntuu, että aika menee ihan tosi äkkiä, ja kohta lennetäänkin jo suomeen! jejee! :)

Viime viikonloppuna käytiin tosiaan laskettelemassa Chrisin kanssa kahestaan. Oli kyllä aivan mahtava keli, aurinko paisto aivan kirkkaalta taivaalta ja vuoripanoramaa pääsi aina rinteestä ihailemaan.. Oli varmaan ensimmäinen kerta tänä vuonna, että oli tuollainen keli ja pääsin siitä nauttimaan (lue: en ollut töissä). Oli muutama muukin tullut rinteeseen keleistä nauttimaan :D Mutta eipä onneksi pahasti huomannut, muuta kuin hissijonoissa.. :) Tässä on vielä pari kuvaa meiän reissulta, on vähän yli valottuneita kun tuo iphonen kamera ei sulattanut tuota valon määrää vuorilla :D





hha, molemmat näytttää niin kärsiville kun aurinko häikäisi :D
Voi että, oli jotenkin sellanen olo, että ois jotain kerrottavaa, mutta nyt on pää ihan tyhjänä :D

Ai niin joo! Siis mullahan oli maanantaina synttärit, ite olin vapaalla, chris oli töissä. Käytiin yhessä lounaalla italialaisessa ravintolassa (jossa Sibyl on töissä), se oli koristellu meille oikein pöydän ja kaikkee :D Illalla tehtiin meillä Christianin ja Sibylin kanssa tortilloja ja syötiin kakkua ja pelailtiin nintendo Wiitä, hih, oli kyllä oikein mukava ilta! :) Sunnuntai iltapäivällä kun oltiin kotiuduttu laskettelureissulta tuli Markus ja Madelein meille kakkua syömään :) Oli siis oikein rattoisat vapaat! :)

Nyt oonkin vaan kolme päivää töissä ja sit oonkin viikonlopun vapaalla. Mennään la iltana Zugiin kattomaan jääkiekkoa Chrisin työkaverin kanssa ja kelien salliessa sunnutaina ois tarkotus suunnata kohti laskettelurinteitä :)
Laskettelusta puheenollen, oli muuten hyvä ostos noi meiän kypärät. Suojaa päätä ja lämmittää mukavasti, just viime sunnuntaina katottiin rinteessä, että on enemmänkin  nykyään poikkeus, että jollain ei ole kypärää päässä kuin se että käyttää kypärää. Ihan fiksua kyl varsinkin kun ottaa huomioon mun lautailutaitoni.. 
Mutta nauttikaahan talvikeleistä ja kavereista näin ystävänpäivän kunniaksi! :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti