tiistai 12. kesäkuuta 2012

Melkein terveiden kirjoissa :)

Joo, onneksi ei tuossa polvessa mitään jäätäviä vammoja ollu. Vääntelyn ja kääntelyn jälkeen lääkäri totesi sisäpuolella olevan jänneside(???) saksaks inneband tulehtuneen. Jotain ihme spraylla ja pillereillä oon itteeni tässä nyt lääkinny. Pari päivää meni tosiaan ihan kinkatessa. Nyt kävely on jo ihan normaalia, vaikkakin polvea jäytää edelleen.

Hha, viime viikolla nauroin kun työkaverini valitti liian pitkistä vapaista.. No, mullekkin oli jostain ilmestyny tälle viikolle kolme vapaata ja rehellisesti sanottuna oisin melkein mieluummin töissä. Olin eilen jo niin tyytyväinen että vihdoin pääs tekemään jotain, eikä vaan kököttämään kotona.. Ni nyt on taas sit kolme vapaa päivää eessä.. Toi sääkin on tälle ja huomiselle päivälle aika kostean oloista, enkä kai muutenkaan saa kauheena lähtee riekkumaan, ettei tuu takaiskuja tän polven kanssa. Huuooohh. nojoo.. Eiköhän sitä kohta taas pääse inisemään kun on liikaa töitä:DD

Ehkä just tälläsina tylsinä sateisina vapaapäivinä huomaa tän kaveripiirin rajoitteneisuuden yhteen henkilöön haitaks.. Kun ei sillee voi kauheena tyypeille soitella, että mitäs tehtäis.... Nooh, eiköhän tämä tästä.

Oi että kovasti jo oottelen kunhan löydetään yhteinen aika ni mennään chrisin kans vähän uuelle kämpälle mittailee, ni ei olla sit ihan öönä muuttopäivänä:) Saa nähä, jos vaikka jotain kuvia sais tännekkin asti aikaseks.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti