perjantai 1. kesäkuuta 2012

Laiskan perjantai päivän terveiset

No niin, täällä taas:) Muokkasin nyt tätä tekstin fonttia vähäsen normaalimman suuntaan, että kertokaa nyt joku onko nyt parempi lukea vai ei:)

Nyt on taas vapaata monen päivän hulinoiden jälkeen. Oli tosiaan reilu viikko sitten vierailijoita testaamassa meiän olkkarimajotusta:) Ilarin ja Tirun kanssa päästiin turisteja leikkimään ja vähä kaikkee täs lähistöllä kattelee, ja tietty käytiin myös kukkulalla kattelee vuoria. Ilarin kanssa ehin viel vähä myöhemmin testaamaan pyörien (tai no, ehkä me ite oltiin enempi koetuksella:D) mäkikestävyyttä, oli kyl hauskaa. Viel kun niitä kuvia sais, vink, vink ;)) Pääs itekkin onneks lomailemaan vähän, kun sain puhuttua neljän päivän vapaat itelleni töistä:) Oli kyllä taas oikein piristystä arkeen kun sai vieraita käymään:) Chriskin on aina sanonu kun täällä vierailevat kaverit on lähteny, että kämppä tuntuu niin oudon tyhjälle kun ehtii tottua siihen, että on ihmisiä häärimässä koko aika ympärillä:)

Mulla oli eilen onni töiden suhteen, kun sain yllärinä aamuvuoron itelleni ja sit vielä kotiin lähtiessä pomo ilmotti, että saankin pitää koko lauantain vapaata. Alunperin mulla ois ollu vaan puoltoista vapaata tällä viikolla, ni ihan tervetullut on toi toinen vapaapäivä tähän viikkoon. Huomaa kyllä, että pelkillä irrallisilla vapaapäivillä ei oikein ehi levätä ja rentoutuu kunnolla. Nyt pitää vielä toivoa, että tiistaina on hyvä keli ja Kindesfest pidetään, niin saa siitäkin ekstra vapaan itelleen;))

Voipi olla, että huomenna hurautetaan Chrisin kans Saksaan kun on kerrankin molemmilla vapaata sillee että kaupat on auki. khih. Mulla oli olevinaan enemmän kirjotettavaa, mutta enhän mä enään muita  kertomisia muista..

Hyvää kesän alkua kaikille:)

4 kommenttia:

  1. Moikka! Niitä kuvia on sitten luvassa kunhan kerkeän, nytkin mulla on kone ja kamera kuiviksessa mukana, mutta unohdin kaikki johdot/lukijat/yhdistimet kotia joilla ne kuvat sais kamerasta koneelle. :D

    - Ilari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ahah, tyypillistä:DD No joo, mutta ilmottele kun saa kuvia kehiin, mäkin haluun! etkä sitten pyyhi kaikkia pois!!

      Poista
  2. Vastaukset
    1. jee, kiitti:) nyt voin sit jättää tän fontin, kun en haluu laittaa ihan normaalia, että näyttää ees vähän "käsinkijotetulle";)

      Poista