keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Lapsi nukkuu ja pesukone pyörii

No nii, löysin ton edellisen tekstin tallennettuna tänne.. Tuntuu että nykyään on aina niin monia asioita mitä haluis tehdä, mutta ei vaa saa aikaiseksi :D Suuri suoritus on jo saada sähköposti kirjoitetuksi, niitä pitänyt tässä muutamia suorittaa kesää varten.

Edellisen tekstin alussa kerroin kuinka Leevi oli 2kk tarkastuksessa.. No tällä viikolla tulee 3kk täyteen, kyllä aika juoksee. Vietettiin tosiaan äitien päivää ja ristiäisiä, oli oikein mukava viikonloppu. Ristiäiset meni tosi hyvin ja Leevi malttoi yllättävän hyvin kirkossakin jumalan palveluksen ajan, vaikka urkujen soitto ei ollutkaan niin mieleistä puuhaa :D Sääkin suosi äitejä ja aurinko paistoi siniseltä taivaalta :)

Tällä viikolla sain vihdoin aikaiseksi haettua Leeville passin kesää varten. Hhe, tuli kyllä kunnon pullaposki passikuva. Saa nähä kauanko tuota passia pystyy käyttämään kun on vauvakuva, teoriassa viisi vuotta voimassa, mutta käytännössä ei kyllä varmaan viiden vuoden päästä enään tullille kelpaa. Tästä syystä teetän Leeville suomen passin vasta myöhemmin, se kun pitää käydä Bernissä asti tekemässä..

Toukokuu on sujunut oikein mukavasti, paljon kivoja ja onnellisia kuulumisia ja muutenkin arki rullannut. Vaikka Leevillä onkin ajoittain tunne, että pitäs kaikki yöt olla syömässä kun nyt ei muutakaan tekemistä oo. Mutta ei nyt onneksi vielä ainakaan joka yö ole tuollainen meno päällä. Viime kuussa oli aikaa jolloin ajatteli, että Leevi ei ole pitkään aikaan oppinut uusia juttuja. Nyt tuntuu aina sillon tällön tupsahtelevan vaikka mitä pikku juttuja. Kädet alkaa hahmottua, hymyilyttää ja melkein välillä naurattaakin, nyrkkejä on kiva imeskellä ja kääntyilykin sujuu kyljelleen välillä. Lisäksi tuntuu että itkut on vähän vähentynyt ja vaihtuneet sellaseen valitukseen. Hha, kuullostaa aina niin hassulle, että meinaa meitä Chrisin kanssa valitukset naurattaa :D

Tässä on nyt enää kuukaus niin ollaan jo Suomessa, jännää, kivaa. Nyt on kiva vähän hengailla kotosalla ja odotella kesää, ehkä hiljalleen alkaa miettimään jotain hääjuttuja ja pulmia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti