torstai 4. joulukuuta 2014

Joululoma ja viikonloppu kotosuomessa tiedossa :)

Jes! Eli huomenna lähtis kone kohti Helsinkiä meikäläinen ja Chris kyydissään. Pohdittiin tuossa vielä, että viitsiikö tehdä netis check iniä kun kuitenkin pitää säätää kentällä että saadaan laukut Jyväskylään asti. Mutta onneks tehtiin, ei ollu enää montaa vapaata paikkaa jäljellä ja tuli viestit että finnair etsii vapaaehtoisia ottamaan toisen lennon yli buukkauksen takia. Ei ois huomenna aamusta hölliny kentällä, varsinkin kun on tähän suuntaan jatko lento..

Mutta! Vaikka oonkin todennu että nyt on työmotivaatio oikeestaan huipussaan, saa tehä puolta päivää, eikä noita päiviäkään taida enään kauheesti olla jäljellä.. Niin, kyllä viiden päivän miniloma maistuu, kun on ollu viime kaks viikkoo vaan yksittäisiä vapaapäiviä :)

Ja vaikka päädyttiinkin nyt viettämään joulu sveitsissä, kun ei tiedä miten tää pulla paisuu tässä kuussa.. Niin pääsee ainakin viettämään "pikku joulua" suomeen :) Jos sitä vaikka ensi vuonna pääsis joulukski suomeen, katellaan. Mut kiva päästä näkemään kaikkia ja hoitamaan vielä pari käytännön asiaa ens kesää varten masuasukin ollessa vielä vaitonaisena kumppanina mukana ;)

Täällä on muuten ollu viime viikon ihan jäätävä sumu.. Että jos ihmiset ihmettelee, miten suomalaiset kestää pimeyttä joulukuussa. Ni yhtähyvin vois ihmetellä miten sveitsiläiset kestää tätä sumua. Aamusin näkyvyys on huipussaan viisi metriä, että hyvä kun uskaltaa suojatien yli juosta :D Mielenkiinnolla ootan tuleeko sumua ikävä suomen pimeydessä vai ei :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti