maanantai 21. huhtikuuta 2014

Glad pask

Pääsiäistä siis kaikille, tai se taisi kyl jo mennä ohi. Ite olin periteiseen malliin perjantain ja lauantain töissä, enemmän ja vähemmän kiireisimmissä tunnelmissa :) Perjantaina sato viel kunnolla lunta puol päivää, niinkuin kunnon pääsiäiseen kuuluu! Sanoinkin tässä, että kohta pääsis helpommalla kun vaihtais pääsiäisen ja joulun ajankohtaa, ni sais keväisen pääsiäisen ja valkosen joulun :D No joo.

Sunnuntaina sitten chillattiin ja grillattiin, tai siis meillähän ei ole grilliä, mutta tosta on jotenkin tullut sellanen sanonta kun vietetää aikaa tekemättä mitään kunnollista.. Käytiin sunnuntaina lounaan jälkeen (huom! lounas tasan 12 :D) kahvilla Chrisin vanhempien luona, saatiin molemmat viel pääsiäispuput, siis suklaiset;) Illaks Kevin oli tulossa meille, ja koska Madelein meni illaks töihin tuli Markuskin meille Lasagnelle ja änäriä kattomaan. Mun suunnitelmiin kuului vetäytyä toimistoon koneelle pelin ajaksi, mutta koska nhl-center varasti kaiken netin niin tyydyin puutumaan sohvan nurkkaan..

Tänää oli ohjelmassa vähän sporttailua, siis kävelyä, yhteensä oltiinkin varmaan joku pari tuntia reissussa. Mä sain taas jonkun ihmeen kutiamiskohtauksen metässä, mikä lie olikaan.. joskus ois kiva jos sillon tällön ymmärtäis oman kroppansa toimintaa :D Illalla sain vihdoin tehtyä meiän valokuvakirjan karibialta melkein valmiiks, ja yks marjapiirakkakin ilmestyi uuniin paistumaan:)
Se ois huomenna kouluun, alkaa viimeset rutistukset, seuraavan koululoman jälkeen ei olekkaan enään takaisin menemistä! (toivottavasti)
Meiän metsän takaiselta kukkulalta.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti