tiistai 3. syyskuuta 2013

Vapaa viikonloppu ja irish open air :)

Jee! Eli siis mulla oli viime viikonloppu vapaata. Vaikka ei kauheesti päästy mitään puuhaileen, kun Chris on viel aika kiitettävästi kiinni sen koulutyössään..mut silti oli kiva olla vapaalla:)

Eli lauantaina mentiin Toggenburgiin (Säntiksen lähellä) sellaseen pieneen irlantilaiseen open airiin. Kaverit oli siellä jo viime vuonnakin, mut me ei sillon mun töiden takia päästy messiin, tänä vuonna parempi onni oli sen osalta :) Se oli ihan sellasella tosi pienellä alueelle, yks söpö lava ja kaks telttaa:) Esiintymässä oli pieniä irlantilaisia bändejä, jotka siis soitti irlantilaista musiikkia.
Sit oli joitain kojuja, joilla oli jotain keskiaika juttuja myynnissä ja tarjolla oli tietysti irlantilaista olutta ja viskejä.

               
Oli aika kivat maisemat alueelta :)




Sääkin suosi meitä aika hyvin lauantaina:) Istuttiin lavan edessä piknik täkeillä rennosti päivään viettäen, oli kyl jotenkin tosi kiva tunnelma. En tiiä, johtu varmaan just siitä, että oli niin pienet festarit:)

Kuumailmapallokin starttas matkansa lavan takaa..

Riippuvarjoliitäjiä alko illemmalla laskeutumaan lähi vuorelta:)

kuvan laatu aika krhm. mut oli ihan mun lempibändi, soittivat illasta:)
Pitää kyllä ehottomasti mennä ens vuonna uudestaan, mikäli saa järjestymään :)

1 kommentti:

  1. Oi kuulostaa kivalta tommoset pikkufestarit! Kiva lueskella sun kuulumisia täältä niin pysyy kärryillä Sveitsi-menosta :P Oot mielessä <3
    t. Sartsa

    VastaaPoista