keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Hyvää uutta vuotta!

Oikein hyvää uutta vuotta kaikille!
Itsellä tuo uusi vuosi vierähti osittain töissä, mutta onneksi sitä ehti muutakin puuhailla. Aatto aamulla oltiin Herisaussa katsomalla "Silvester Chläuseja", eli ne on siis maanviljelijöitä, jotka ovat pukeutuneet sellasiin havuasuihin ja ne kiertää kolistemassa sellasia isoja kelloja ympäri kylää ja jodlaavat ravintoloiden edessä. Ihan mukavaa kateltavaa, kai se alkuperänen tarina tulee siitä, että ne karkottaa pahoja henkiä tms.

Kuvat vähä huonosti zoomailtuja väkijoukosta, mutta tuo vihreä asia on "silvester chlaus" ;D

Chlausien hatut on itse askarreltuja..

Tässä näkyy vähän noita kelloja mitä ne kolistee..

Ravintolan edessä laulamassa


Töiden jälkeen ehdittiin vielä kilistellä yhdessä uudelle vuodelle, vaikka lunta ei ollu ollenkaan, niin kyllä oli silti koleeta..

Ainoa tärähtämätön kuva vuoden vaihteelta.. Cornel sabotoi salamalla, vieressä Christian & Chris


1.tammikuuta päästiin sitten vihdoin laskettelemaan. Sanotaanko että alkuun oli pientä taistoa ja potutusta mielikuvasta, kuinka hyvin viime vuonna lauta luisti... :D Mutta toka lasku suju onneks jo vähän paremmin.. Vaikkakin päätin kyllä, että kun mennään itävaltaan laskettelulomalle kuun vaihteessa niin mä kyllä hommaan pariks tuntia lautailu opettajan.. :) Laskemisen jälkeen olinkin aika finaalissa, sanotaanko että niitä hetkiä jolloin riemuitsee kylpyammeen olemassa olossa..
Tähän väliinkin kuuluis tulla kuva kuinka istun ahterillani hangessa:D Mutta koska meidän vanha läppäri otti ja kuoli, niin kuvat laskettelureissulta katosivat.. Säästän teidän siis siltä riemulta:D

Viime viikonloppuna mulla oli sopivasti lauantaina aamuvuoro, niin päästiin vihdoin porukalla (siis Christianin ja Sibylin kanssa) syömään sellaseen merirosvo ravintolaan. Oli kyllä ihan hauskasti tehty paikka. Ollaan oltu siellä kyllä aiemminkin, muttei ikinä syömässä.. Ruoka oli sellasta sormiruoka henkistä dippailtavaa, ihan rattoisa ilta :)

Christian & Sibyl

Jep, töiden jälkeen heti taas vihanneksia pilkkomaan, näin kokin näkökulmasta mielenkiintoinen idea alkupalaksi, säästyisi vaiva kun voisi läväyttää kokonaiset vihannekset asiakkaiden naaman eteen:D

Näkyy vähän huonosti, mutta lautaset olivat puukiekkoja, joihin oli isketty vihannesveitsi pilkkomista varten


Maanantaina oli meidän jouluruokailu, siis Marktplatzin. Oltiin samassa ravintolassa syömässä kun viime vuonna. Oli kyllä taas paljon ruokaa ja juomaa tarjolla, että ei kyllä tyhjin mahoin tarvinnut istuskella. Harmi että tänä vuonna ruokailu oli ilman aveccia.. Viime vuonna ois ollu avecin kanssa, mutta Chris ei päässy, ja nyt kun se ois päässy niin oli ilman.. Nooh, ehkä ens vuonna :D Mutta tän viikon perjantaina on myös Chrisin firman ruokailu ja mä oon kutsuttu. Että tällä viikolla on kyllä ruokaa tarjolla :D

Meiän keittiön naismiehitys, -1 puuttuu.

Keittiö tiimi(5 puuttuu).Ylhäältä oik. Rasi, Rafael, minä, Michael, Kittya, Nicole
, edessä Nico

Keittiön porukkaa, ylhäällä keskellä meidän vuoropäällikkö Christian.


Täällähän ei siis edelleenkään ole lunta "flachlandissa" - eli "tasamaalla", nyt ollu melkein viikon vaan jäätävää sumua ja aika ankeeta keliä.. Jotenkin tää tuntuu vaan joltain 4kk:n syksyltä ilman lunta..

Mutta ei tällä erää varmaan sen kummempia. Mä laitain tähän tarinaan tällä viikolla vielä myöhemmin kuvia, nyt ei enää riitä potku kun kohta pitää taas töihin päin suunnata..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti