torstai 13. joulukuuta 2012

Aikaa vilisee vauhdilla:)

Ops, sori jotenkin ollu sellasta hulinaa nää viime viikot, etten oo tänne ehtinyt päivitellä. Meiän toinen, tai siis Chrisin läppärikin meni rikki, niin meni mun tietsi tottumukset sekasin.. :D
Kaikenlaista on ollu ollu täs viime päivinä. Itsenäisyyspäivänä saatiin tosiaan äiti ja isä tänne kyläilemään ja tupatarkastusta suorittamaan;)
Eli viime viikonloppu sujui hyvin rennoissa meiningeissä ja kiertelemällä joulumarkkinoilla. Käytiin tossa St.Gallenin joulumarkkinoilla ja sitten lauantai päivä oltiin Kontanzissa markkinoita kiertelemässä. Onneks lumipyry hellitti lauantaiksi, mutta kyllä silti meinas varpaita paleltaa. hrrr! Sormia sai aina vähän glühweinilla lämmiteltyä;)
Sunnuntaina mentiin Herisauhun Madeleinen synttäreille, aika vierähti syömisiä napostellessa ja "seurustelemalla". Illalla otettiin vielä kotona rentsisti, ennenkun piti valmistautua "vieraiden lähtöön";)

Hassusti menin maanantaina vain töihin, sitten olikin taas koulupäivä ja kaks vapaata.. Että nyt on kyllä näin joulun alla oikein levännyt olo. Vaikkakin muhun iski joku ihme räkätauti, että olo ei oo iha hehkein.. Joulun alla aika vierii aina niin äkkiä.. Ai, niin ja sain piparitkin jo leivottua, niin on vähän joulun tuoksuja täällä<3

Nyt on ihanan talvinen keli ja paljon lunta.. Loppu viikoksi luvattu vesisadetta ;// En kyllä ala, jos tää kaikki lumi sulaa vielä ennen joulua.. No mutta, nyt oli vähän tällänen pikapäivitys. Lupaan palailla asiaan lähiaikoina:)

itsenäisyyspäivän ruuan valmistelua

hha, ilonen perheruokailu :D

St.Gallenin joulumarkkinat

St.Gallenin jouluvalaistusta

Turistit Klosterplatzin joulukuusella

Klosterplatz

vanhaa kaupunkia

Glühweintauko Konstanzin markkinoilla, Kevin, Li & Chris

Jee, aurinko tuli esiin, varpaiden sulattelua!

St.Gallenissa keräämässä äitille glögisaappaita:D

Mun kakku Madeleinelle, Baileystorte:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti