keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Firmen essen:)

Joo meillä oli maanantaina "pikkujoulut". Eli Sveitsiläiset harrastaa sitä että joka työpaikka käy jossain syömässä porukalla ennen joulua ja koska me kokattiin koko joulukuu muiden jouluruokailuja ni päästiin nyt vasta ite asiaan!
Ruokailu oli järjestetty yhessä toisessa Peter Schildknechtille kuuluvassa ravintolassa, oli kyllä iha maukasta ruokaa. Oli sinäänsä ihan hauska paikka, ravintola oli vanhan veturitallin sisälle rakennettuna. Mulla olikin maanantai vapaapäivä, ni ei tarvinnu aamusta töihin mennä:) (onneks, sillä olin ihan puolikas ihminen tän taudin takia). Mutta kun latailin maanantai päivän kolmilla päiväunilla, ni jakso illalla sit olla syömässä:) Vaikkakin myönnettäköön että lähin kotiin jo kahdentoista aikaan flunssan ja seuraavan aamun herätyksen inspiroimana:D

Nyt ois vielä kolme päivää töitä ja sit ois ainakin yks vapaa:) Täällä on muuten aika anti-talviset kelit.. Plussan puolella seikkaillaan aika huolella ja lumet (siis ne vähäisetkin möykyt) on sulanu meiän korkeuksilta pois.. Tänää työkaveri sano, että Tessiinissä (Etelä-Sveitsin italiankielisellä alueella) oli ollu +17 astetta..

Nojoo, mutta eipä mulle oikeestaan mitään kummempia kertomisen arvosia asioita oo tässä tapahtunu, joten palaillaan asiaan:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti