sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Lunta! Lunta!

Jee, perjantaina muuttui vihdoin toi koko viikon jatkunu vesisade valkoiseksi :)) Nyt on pari päivää aina sillon tällön ripotellu lunta, että jopa maa on pysyny melkein valkoisena :) Lisää joulu tunnelmaa ja piristää mieltä:)

Viikonloppu hurahti taas vauhdilla ohi. Lauantaina oltiin aamusta keskustassa, kävin suorittaa näkötestin, että saan hankittua ton sveitsiläisen ajokortin. khihihii :) Käytiin päivällä syömässä lounasta chrisin vanhempien ja veljen ja sen tyttöystävän kanssa, oli ihan rattoisaa :)
Illasta meillä oli suunnitelmana mennä talvi baariin, sellanen ulos rakennettu ja valaistu teltta baari. Mutta väkeä oli niin paljon, ettei ois sekaa mahtunu ni ei sit päästy talvimaailmaa ihmettelemään..

Tänää sunnuntaina Chrisin vanhemmat oli meillä käymässä, piparkakkutaloa katsastamassa. Mä tarjoilin eksoottista pannaria :DD Se on hauska miten yksinkertaset asiat on ihmeellisiä kun niitä ei tunne:) Kivasti alkaa taas flunssa painaa päälle, tai no nuha.. Meillä on töissä puolet nuhaneniä ja jokainen vuorollaa ollu saikulla.. Mä en nyt ehkä tarviis enää toista flunssaa itelleni näin joulun alla.. Mutta enää kolme päivää töitä ja sitten on loma <3 ihanaa :)))

Eli nyt on blogi joulu tauolla, keskityn kertomaan ja kuuntelemaan kuulumisia livenä, enkä sähköisenä:) Hyvää joulua kaikille!!!

1 kommentti:

  1. Hei jee, vihdoin voin kommentoida :D! Ai sielläkin on jo lunta, ja täällä ei :o No toivon mukaan kerkeis nyt sadella mutta vähän mustalta toistaseks näyttää.. Ja hei, ihan kohta nähdään <3

    VastaaPoista